Четвер, 18 Квітня 2024 р.
9 Листопада 2012

А ВИ ХОЧЕТЕ ДАТИ НАКАЗ МЕЛЬНИЧЕНКУ?

7 листопада Громадська рада міста провела прес-конференцію із проблемних питань, за які має взятися Володимир Мельниченко як нардеп від нашого округу.

– Громадська рада почала працювати над формуванням наказів нашому народному депутату, – зазначає голова цієї організації Алла БУДАНЦЕВА. – За рекомендацією міського голови, ми вирішили їх оприлюднити та порадитися з громадою.

На сьогодні в переліку такі теми: будівництво об’їзної дороги, припинення забруднення довкілля Довжоцьким спиртозаводом, повернення причепних вагонів до потягів Кам’янець-Подільський – Одеса та Кам’янець-Подільський – Москва, сприяння розвитку програми «Міський транспорт», створення регіонального табору оздоровлення та реабілітації дітей на базі сіл Суржа або Ісаківці, надання статусу національного ліцею з по¬силеною військовою підготовкою і

передання на його баланс корпусу

колишнього військового факультету

К-ПНУ ім.І.Огієнка, добудова ЗОШ №10, створення Центру національних культур, придбання автобуса для «Клубу юних миротворців», будівництво нового Будинку культури, будівництво підземного переходу біля міського ринку, створення на базі Кам’янця-Подільського курортно-туристичного центру, а також зміни до законодавчих актів України в галузях соціального захисту населення та економічного розвитку тощо.

Громадська рада просить кам’янчан вносити і свої пропозиції письмово на адресу: майдан Відродження, 1, кімн.111, а також в усній формі за телефоном: 3-28-86 (в усі дні, крім неділі, з 9.00 до 16.00).

– Пропозиції мають стосуватися розвитку міста, а не вирішення проблем окремих будинків, майданчиків чи сі¬-

мей – це завдання місцевої влади, – наголосила Алла Буданцева.