П'ятница, 29 Березня 2024 р.
15 Березня 2013

РОЗМІНЯЛИ ДЕСЯТИЙ ДЕСЯТОК

РОЗМІНЯЛИ ДЕСЯТИЙ ДЕСЯТОКМинулого тижня район гучно відсвяткував своє 90-річчя. Впродовж декількох днів співали, танцювали, веселилися. А фінальний акорд прозвучав 7 березня в РЦНКМ «Розмай». На гуляння з’їхалися гості не лише з усієї Кам’янеччини, а й із сусідніх районів. Голова Дунаєвецької райдержадміністрації Юрій КУЧЕРЯВИЙ, голова Дунаєвецької райради Тетяна ПАНАСЕВИЧ, перший заступник голови Чемеровецької РДА Володимир ДУМАНСЬКИЙ, заступник голови Чемеровецької районної ради Василь МАМЧУРА та інші прибули розділити це свято з кам’янчанами.

А поки гості приймали хліб-сіль від привітних господарів, коридори районного Будинку культури наповнилися не лише святковою атмосферою, а й смачнючими пахощами, що доносилися від увігнутих столів виставки-дегустації «90 товарів району». Тут вам і апетитна домашня ковбаска, і запашні пампушки, булочки, калачі, і солодкий мед та ароматні яблука, яйця, балик, шинка, цибуля, боби, гречка і навіть п’янка медовуха. Все багатство району – в одному «флаконі». Почастувалися і – на святковий концерт.

Урочисту частину відкрили голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК і голова райради Іван РОМАНЧУК, які привітали всіх запрошених і подякували за сумлінну й віддану працю на благо Кам’янець-Подільського району. Аби не бути голослівними, керманичі райо¬ну нагородили удостоєних грамотами і подяками від облдержадміністрації та облради, а також нагрудними знаками «90 років Кам’янець-Подільському району» від районної державної адміністрації.

Фінішували гуляння кульмінацією конкурсу «Караоке на майданах Кам’янеччини». Перемогу здобула жителька Дунаєвецького району, з капелюха якої нарахували 750 гривень. Окрім почесного звання «Найкращий співак», дівчина отримала подарунок від народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА – плазмовий телевізор.