Четвер, 18 Квітня 2024 р.
29 Березня 2013

НЕ ГАЛЬМУЄМО – ГАЗУЄМО!

20 березня голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК провів нараду з питань виконання підрядних робіт з будівництва газопроводів, аби визначити основні напрямки роботи на 2013 р. Наразі в районі газифіковано 65 населених пунктів, найближчим часом їх має побільшати ще на 49 сіл.

НЕ ГАЛЬМУЄМО - ГАЗУЄМО!– Дякуючи підтримці народного депутата Володимира Мельниченка і голови ОДА Василя Ядухи, ми впевнено рухаємося вперед, – заявив Михайло Дмитрович. – Відповідно до розпорядження КМУ, до переліку будівництва підвідних газопроводів сьогодні включено ще два напрямки: Грушківський (26 сіл) і Завалецький (23 села). Для останнього вже виготовлено проектно-кошторисну документацію вартістю 21,6 млн.грн., що передбачає будівництво підвідного газопроводу середнього тиску протяжністю 80 км. Роботи виконуватиме підприємство «Газбудсервіс».

Щодо Грушківського напрямку, то тут будуватимуться підвідні газопроводи середнього і високого тиску. Протяжність газопроводу високого тиску становить 42,3 км. На його будівництво вже виготовлено проектно-кошторисну документацію вартістю 

32,7 млн.грн. Газопровід середнього тиску буде завдовжки 57 км, проектно-кошторисна документація – на стадії виготовлення.

Паралельно селяни за власний кошт готують документи на проведення місцевих газопроводів.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, прес-служба РДА.