П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Червня 2013

ОБІЦЯНЕ ДО ПОЛУДНЯ ПРИВЕЗЛИ ЩЕ ДО ВЕЧОРА

ОБІЦЯНЕ ДО ПОЛУДНЯ ПРИВЕЗЛИ ЩЕ ДО ВЕЧОРАМинулого тижня народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, голови райдержадміністрації та районної ради Михайло ЖЕЛІЗНИК та Іван РОМАНЧУК відвідали Оринин.

Першим пунктом призначення стала Орининська школа, де планується заміна старого опалення на електричне, що потребує значних коштів. Володимир Мельниченко пообіцяв розглянути це питання, а також виділити гроші на придбання необхідного обладнання та меблів у хореографічний клас. Слід зазначити, що цьогоріч за сприяння Володимира Володимировича були також виділені кошти на ремонт даху в одній з найбільших шкіл району – Слобідсько-Рихтівській – та для переведення на електроопалення школи у Гуменцях.

В Орининській лікарні нардеп поспілкувався з медиками, а також привітав їх із професійним святом. Володимир Мельниченко пообіцяв, що зробить все від нього залежне, аби лікарні не закрили. А колектив звернувся до нього із проханням про допомогу в придбанні апарата УЗД і копіювальної техніки. Володимир Володимирович пообіцяв допомогти, і вже до кінця дня медики отримали копіювальну техніку.

Не залишилися в боргу й медичні працівники – запросили народного депутата України відсвяткувати у вересні 125-річчя з дня створення Орининської лікарні.

Прес-служба народного депутата України

Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.