П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
28 Червня 2013

СТАРІЙ УШИЦІ – ВОДУ, ДІТЯМ – ПРОХОЛОДУ

В с.Гуменці26 червня народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО разом з головою РДА Михайлом ЖЕЛІЗНИКОМ здійснили робочу поїздку в район. Але перед цим вони взяли участь у пленумі ради ветеранів, який проходив у РЦНКМ «Розмай».

– Тільки тому, що ви вибороли мирне небо, ми сьогодні живемо. Нещодавно, 22 червня, покладали квіти до пам’ятників наших воїнів-захисників. Цю дату ми повинні з покоління в покоління доносити нащадкам, адже кількість людей, які втратили життя заради нас, рахується в мільйонах. Приємно, що сьогодні я присутній на вашому заході, бо розумію рівень довіри до мене як депутата, – зазначив Володимир Володимирович, пообіцявши сприяти у вирішенні проблем ветеранів.

Найбільш проблемним питанням для району було і залишається водопостачання в смт Стара Ушиця. Поїздка нардепа була пов’язана якраз із цим. Завдяки підтримці Володимира Володимировича, на реконструкцію системи водопостачання було виділено кошти в сумі 840 тис.грн. Цю суму буде спрямовано на ремонт водонапірної вежі та заміну азбестових труб на металопластикові, протяжність яких складає 8 км. Ремонт і реконструкція системи водопостачання допоможе врегулювати систему тиску, і люди матимуть можливість стабільно отримувати воду як у приватному секторі, так і в багатоповерхівках. Суми цієї, звичайно, недостатньо для повноцінного завершення робіт, але депутат пообіцяв віднайти ще 960 тис.грн., аби довести справу до кінця.

Цього ж дня Володимир Мельниченко разом із Михайлом Желізником відвідали с.Гуменці, де активно будується дитячий садок. За словами сільського голови Інни АБДУЛКАДИРОВОЇ, до кінця року там планують прийняти 60 вихованців.

Після виїзду в район Володимир Мельниченко відвідав освітні заклади міста: ЗОШ №1 і №11, дитячі садки «Айболить» і «Олімпійський». Володимир Володимирович зустрівся з колективами закладів, визначив проблеми, які потребують нагального вирішення, та пообіцяв допомогти. Так, упродовж літа дошкільні навчальні заклади будуть облаштовані кондиціонерами, а школи поступово отримуватимуть по 5 сучасних модернізованих комп’ютерів. Також Володимир Володимирович пообіцяв допомогти у придбанні фарби для ремонтних робіт і необхідних меблів.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА,

прес-служба РДА.