Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Червня 2013

ПОДВІЙНА СОТНЯ ДОВГОЖИТЕЛЬКИ

Свій особливий ювілей днями відсвяткувала мешканка с.Дерев’яне Ольга ЖАНДАРУК. 24 червня невтомній матері трьох дітей, бабусі п’ятьох онуків, прабабусі дев’ятьох правнуків і прапрабабусі двох праправнуків виповнилося 100 років.

– Сама не знаю, як стільки прожила, – каже щаслива ювілярка, – я просто багато працювала і вірила в Бога. Бо скільки Він мені відміряв, стільки й мені жити. Люблю свою родину понад усе. Буває, від щастя, що поруч бігають і граються мої наймолодші, сльози навертаються на очі.

Ольга Дем’янівна ЖАНДАРУКАби привітати Ольгу Дем’янівну зі 100-річчям, до її невеличкої сільської хатини завітали й представники районної влади – заступник голови РДА Павло ДОВГОПОЛ і сільський голова Анатолій ГАДЖУК. Окрім квітів і подарунків, вони вручили ювілярці ще й Почесну грамоту від Президента України Віктора Януковича. А за два тижні Ольга Жандарук знову прийматиме вітання від близьких зі 100-річчям, адже насправді народилась вона 13 липня, а 24 червня – дата її народження за паспортом.

Вл. інф.