Четвер, 18 Квітня 2024 р.
5 Липня 2013

ВШАНУВАЛИ КОНСТИТУЦІЮ І МОЛОДЬ

Заступник голови РДА Павло ДОВГОПОЛ вручає грамоту НСЖУ   Анатолію ТКАЧУ  17-ту річницю Конституції України урочисто відзначили як у місті, так і в районі. Не обійшлося цього дня без нагород і подяк.

• Згідно з рішенням сесії міськради, її відзнаку «Честь і шана» вручили двом спортсменкам зі світовим ім’ям – Марині МУРИНЕЦЬ та Олені КОЗЛОВІЙ. Відзнаку міського голови «Справжній господар» за громадську позицію та небайдужість до проблем громади вручили Людмилі ХУДИК та Андрію НЕСТЕРУКУ. 

• Музичним залпом духового оркестру розпочалися районні святкування у РЦНКМ «Розмай». Почесні грамоти ОДА отримали вчитель історії Пановецької школи Наталія ТКАЧУК і працівник апарату РДА Олександр КОСТИНЕНКО; подяку ОДА – начальник відділу райуправління соцзахисту населення Олена ПАВЛЮК.

Приємно, що серед нагороджених були і наші колеги по журналістському цеху. Під час святкувань нагрудні знаки «90 років Кам’янець-Подільському району» отримали заслужений працівник культури Станіслав СТОЯНОВСЬКИЙ і Борис УРОДА, котрий півстоліття віддав журналістській праці. В урочистій обстановці заслуженому працівнику сільського господарства, депутату райради Анатолію ТКАЧУ було вручено Почесну грамоту Національної спілки журналістів України.

Вл. інф.