П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
16 Серпня 2013

А В РАЙОНІ ТВОРЯТЬ, ОБ’ЄДНУЮТЬСЯ І ГАНЯЮТЬ СМОРІД

У Кам’янець-Подільському районі створено нове комунальне підприємство із багатообіцяючою назвою «Спецбудексплуатація». Про це повідомили 15 серпня на черговій сесії районної ради. Поле діяльності новоствореної організації, як кажуть у народі, і швець, і жнець, і на дуду грець.

Сергій АНТОНЕЦЬКИЙОфіційні документи вносять не більше ясності. КП «СБЕ» займатиметься: будівництвом, ремонтом, експлуатацією водонапірних мереж у сільській місцевості, наданням водо-каналізаційних послуг, вирощуванням, переробкою і реалізацією риби та рибопродуктів, виробництвом теплової енергії та розподілом її серед замовників, наданням послуг з теплопостачання, ремонтом доріг, приватизацією державного житлового фонду, гуртовою та роздрібною торгівлею паливно-мастильними матеріалами тощо.

Жодних пояснень, навіщо створюється загадкове підприємство, на якій матеріальній базі планується його діяльність, які кадри планується залучити до роботи, які перспективи його розвитку, поки що немає. Є лише розмір статутного фонду – 500 тис.грн. без обгрунтувань, на що піде кругленька сума і новоспечений керівник – депутат районної ради від Партії регіонів Сергій АНТОНЕЦЬКИЙ.

Ще однією новиною стала ліквідація фракції «Фронт змін» у складі Кам’янець-Подільської районної ради та приєднання її до фракції «Батьківщини» в зв’язку із загальнодержавним об’єднанням цих політичних сил.

Крім того, на сесії говорили про вдале виконання бюджету за І півріччя 2013 р., соціально-економічний розвиток, рівні можливості чоловіків і жінок у районі та надокучливий сморід із ПАТ «Авіс», який, судячи з усього, не під силу вивітрити місцевим можновладцям.