Четвер, 28 Березня 2024 р.
16 Серпня 2013

ДЕПУТАТИ РАЙРАДИ ЗАХОТІЛИ ХАЛЯВИ

Депутати районної ради вирішили дорівнятися до інвалідів, чорнобильців, пенсіонерів, ветеранів та інших пільговиків і шастати Замковим безкоштовно. Вчора на черговій сесії райради народним обранцем Миколою ЖОГАНОМ було зініційовано звернення до міськвиконкому щодо надання його колегам безкоштовного проїзду архітектурною пам’яткою. Хтось таке прохання підтримав.

– Я як юрист і громадянин України вважаю, що таке збирання коштів є незаконним, адже правових підстав для платного проїзду через будь-який міст у нашій країні просто немає. І різні лазівки, якими сьогодні користуються міські чиновники, є некоректними, – заявив депутат Віктор ХУДНЯК. – Але якщо таке нововведення зробили, то хотіли б просити, аби нам дозволили їхати на роботу безкоштовно. Можливо, не всім, а лише тим депутатам, а також сільським головам, які працюють у зоні, розташованій по той бік мосту.

Але були й такі, хто виступив із різким протестом.

– А я проти такого звернення, бо міст – це наша з вами історія, давня і дуже цінна. І якщо ми хочемо його зберегти, то про які проїзди взагалі може йти мова? – запротестував начальник фінансового управління РДА Олександр ФЕДИК. – Як на мене, міст взагалі потрібно перекрити і не допускати туди нікого на колесах, для цього є дорога в об’їзд.

Таку думку підтримала більшість – і звернення було відхилено.