П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Вересня 2013

ЛІЦЕЙ ПРИЙНЯВ ПОПОВНЕННЯ

ЛІЦЕЙ ПРИЙНЯВ ПОПОВНЕННЯТрадиційна посвята в ліцеїсти відбулася 14 вересня в Кам’янець-Подільському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Цьогоріч 160 юнаків поповнили лави закладу.

Із цією подією їх вітали очільник ліцею полковник Олександр РОЩУК, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА Віктор Очеретянко, заступник міського голови Василь Сукач, помічник народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА – Тетяна МЕЛЬНИЧЕНКО, а також начальник обласної міліції генерал-майор міліції Сергій ШУТЯК.

До речі, присутність Сергія Олександровича на святі не випадкова. Вже більше

10 років у напрямку правової роботи ліцей співпрацює з правоохоронцями. Понад три сотні колишніх ліцеїстів поповнили лави правоохоронців. Цьогоріч 26 випускників ліцею вступили на навчання в заклади МВС. А напередодні, 12 вересня, між управлінням міліції та ліцеєм було підписано меморандум про співпрацю.

Не обійшлося і без подарунків: Сергій Шутяк вручив кінопроектор, а від Володимира Мельниченка ліцеїстам подарували квитки до кінотеатру «Сінема».

Глядачів своїми виступами порадували вихованці секції гирьового спорту (керівник – викладач фізичної підготовки Іван Матвійчук) і гуртка рукопашного бою клубу «Юні миротворці» (координатор Володимир Барановський), танцювальний гурт «Мрія» (хореограф Анна Рябокляч), викладачі фізичної підготовки ліцею.

Наталія КАСАПЧУК,

речник начальника міськвідділу міліції.