Четвер, 28 Березня 2024 р.
18 Жовтня 2013

ВІДДАЄМО ТЕПЛО ДІТЯМ. У ПРЯМОМУ ЗНАЧЕННІ

ВІДДАЄМО ТЕПЛО ДІТЯМ.  У ПРЯМОМУ ЗНАЧЕННІ  16 жовтня народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО і голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК відвідали Гуменецький НВК. Майже рік тому його вчительський колектив звернувся до Володимира Володимировича з проханням посприяти в реконструкції системи теплопостачання. Нині ж нардеп приїхав подивитись на хід виконання робіт, на які за його підтримки цього року було виділено 550 тис.грн. Підрядником є МП «Ізумруд» (директор Михайло Паур).

На сьогодні в школі, яка була побудована ще 1974 р., повністю замінено систему водопостачання та встановлено нову модернізовану котельню. Разом з тим, нова система є набагато економічнішою за рахунок нових котлів і утеплення траси. Якщо раніше для наповнення системи потрібно було використовувати 8 т води, то тепер у вісім разів менше – 1 т 200 л.

– Завжди приємно бачити результат гарної справи. Особливо, коли це стосується дітей. Головним завданням було забезпечити дітям тепло в школі. Я думаю, що з цим ми впорали-ся, – зазначив Володимир Володимирович під час зустрічі з педагогічним колективом.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, прес-служба РДА.