Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Листопада 2013

РАЙСПОЖИВСПІЛКА ВЖЕ З ГОЛОВОЮ

Своє нагальне питання нарешті вирішило Кам’янець-Подільське районне споживче товариство, котре після смерті Павла СВІРГОЦЬКОГО залишилося без голови правління. На звітно-виборчих зборах 29 жовтня обрали нового керівника – Валентину ДЯКОНОВУ, яка виконувала обов’язки голови. Причому відбулося це за мирним і злагодженим сценарієм, чого не скажеш про попереднє зібрання, на яке «через барикади» завітали підприємці ринку зі своїми інтересами і запереченнями.

Валентину Дяконову вітає Віктор ФіліпчукЦього разу ні в кого заперечень не було, голосували «за» і в один голос. До того ж, як повідомила секретар зібрання, на зборах пайовиків по всіх кооперативних дільницях була рекомендована лише одна кандидатура.

– Думка вашої громади співпала з думкою облспоживспілки, – заявив присутній на зборах голова правління Хмельницької облспоживспілки Віктор ФІЛІПЧУК.

Крім нього, за трибуною засідали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО і заступник голови РДА Павло ДОВГОПОЛ.

– Думаю, що працюватиму добре, бо я – кооператор і все життя пропрацювала в споживчій кооперації, – сказала після одностайного голосування Валентина Казимирівна і відразу сформувала собі команду. – Поруч хочу бачити членів правління, яким би я довіряла. Пропоную Світлану Лайтер, Юрія Мельничука, Віру Вергуш і Сергія Чернявського. Це люди, з якими хочу працювати.

Не виникло заперечень і з приводу оголошеного списку – проголосували «за».