П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Січня 2014

БЮДЖЕТНІ ПРИПУЩЕННЯ НА 2014-й

29 січня за зачиненими дверима кабінету голови райдержадміністрації відбулося засідання колегії РДА, на якому обговорювали бюджет 2014 року. Про деталі зустрічі оголосили вже постфактум на офіційному сайті адміністрації.

Як зазначив начальник управління фінансів Олександр ФЕДИК, майбутня районна скарбниця характеризуватиметься такими особливостями: обсяг дохідної частини по власних доходах загального фонду збільшиться на 107,2%, дотації вирівнювання з Державного бюдже-ту – на 6,4 млн.грн. (6,4%); дотації вирівнювання сільським і селищному бюджетам – на 1,2 млн.грн.

Із двох найзаможніших сільських рад (Гринчуцької та Гуменецької) планується вилучити до районного бюджету 3,9 млн.грн.

На ремонт і утримання доріг комунальної власності передбачено державну субвенцію в сумі 1779,3 тис.грн., а на виплату допомоги сім’ям з дітьми та інші соціальні витрати – 94,7 млн.грн., що на 14,1 млн.грн. більше, ніж торік.

До того ж цьогоріч вперше виділено субвенцію з Держбюджету на забезпечення харчуванням (сніданками) учнів 5-11-х класів загальноосвіт-ніх закладів району в сумі 689,9 тис.грн.

Сьогодні ці плани мали б затвердити на позачерговій сесії районної ради, однак її засідання перенесли на поки що невизначений термін.