Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Травня 2014

ІНАВГУРАЦІЯ ГЛАВИ РАЙОНУ

Не без ексцесів 25 квітня відбулося офіційне представлення голови РДА Володимира БАРАНОВСЬКОГО. Аби познайомитися із новим очільником району, сільські голови, керівники державних структур і підрозділів, журналісти та інші запрошені змушені були чекати півтори години.

Як виявилося, морили людей чеканням через запізнення першого заступника голови Хмельницької облдержадміністрації Олександра СИМЧИШИНА, який і мав представити всім Володимира Євгеновича. Чиновник не встиг прибути вчасно через те, що в Ярмолинцях невдоволені новопризначеним головою РДА мітингувальники заблокували дорогу. Після вибачень і пояснень ситуації все ж відбулася десятихвилинна церемонія вступу на посаду глави Кам’янеччини.

Володимир БАРАНОВСЬКИЙ, Олександр СИМЧИШИНОднак раділи такому призначенню не всі. Відверте обурення висловила місцева активістка Вікторія КОХАНОВСЬКА, котрій важко було зрозуміти, як педагог без належного досвіду роботи керуватиме таким великим районом.

– Якщо хоч одне звільнення відбудеться без поважних причин, будете мати серйозні проблеми. І те, що ви бачили сьогодні в Ярмолинцях, порівняно з тим, що буде в Кам’янці, видасться дитячою казочкою, – пригрозила пані Вікторія.

Та все ж розійшлися всі мирно, сподіваючись на те, що час усе розставить на свої місця.