П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Червня 2014

ВІД ВАНТАЖІВОК ТРІЩИТЬ ТЕРПІННЯ СЕЛЯН

Благенькі сільські дороги не витримують тиску від курсування сучасних великогабаритних авто. Страждають від таких маневрів і селяни. Першими, в кого терпіння дало тріщину, стали жителі с.Гуменці, яких дістали вантажівки, що тримають курс на ПАТ «Авіс» і комбікормовий завод саме через їхнє село.

Постійний гул, розбита дорога і пошкоджені від вібрації будинки 4 червня налаштували людей на перекриття сумнозвісної вулиці Першотравневої. Проте представники гігантської птахофабрики таки погодились на діалог і вкотре пообіцяли піти назустріч обуреному люду. Запевнили, що зі своїм баченням вирішення проблеми визначаться до 10 червня.

Чимало пропозицій учора визріло і в депутатів райради під час проведення чергової сесії, адже така проблема існує не лише в цьому селі, а й усьому районі.

Будівництво технологічної дороги, заміна 50-тонників на менш габаритні автомобілі, затвердження графіка руху цього виду транспорту, встановлення спеціальних знаків, які б обмежували курсування вантажівок, – ці та багато інших пропозицій було озвучено в сесійному залі. Та от чи прислухаються до них керівники підприємств району і влада – питання майже риторичне.