Четвер, 25 Квітня 2024 р.
20 Червня 2014

ГОЛОВА ВИРУШИВ У ТУРНЕ СЕЛАМИ

Вирішивши ближче познайомитися з місцевістю району, голова РДА Володимир БАРАНОВСЬКИЙ вирушив у подорож селами. Адже роботи на місцях в очільника вистачає.

Так, у с.Подільське Володимир Євгенович завітав до кілька років тому збудованої школи та дитячого садка. Останній приємно здивував, адже відвідують дошкільний заклад не лише місцеві малюки, а й дітки із сусідніх сіл. А завдяки належному піклуванню сільського голови і працівників закладу, малеча сьогодні забезпечена навчанням і харчуванням. А от кому потрібна невідкладна допомога, то це сільському клубу, котрий потребує ремонту даху.

Не зміг Володимир Євгенович обминути оздоровчий табір «Дністровська чайка», що у Врублівцях. Наразі там на оздоровленні перебувають 129 дітей з нашого та Дунаєвецького районів. Окрім того, в цьому закладі змінився директор. Тепер його очолює Анатолій ЛОПУШАНСЬКИЙ. Та перевіривши умови, в яких перебувають діти, голова адміністрації разом із санітарним фельдшером міськрайонної санітарно-епідеміологічної служби Іриною Коритник виявили деякі недоліки. Але працівники дитячого табору пообіцяли їх виправити.

Тетяна ХОПТЯР.