П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Червня 2014

ГОВОРИЛИ-БАЛАКАЛИ…

Обіцянками ситий не будеш – точно знають жителі с.Гуменці, які вкотре залишені біля розбитої дороги і потрісканих будинків сам-на-сам.

ГОВОРИЛИ-БАЛАКАЛИ...На попередній сесії районної ради, що відбулася іще 5 червня, активно обговорювалася болюча проблема курсування великогабаритних автомобілів на ПАТ «Авіс» і комбікормовий завод благенькими сільськими дорогами. Тоді було сформовано низку пропозицій щодо врегулювання ситуації від самих депутатів, а також висунуто вимогу до керівництва птахофабрики: до 10 червня сформулювати своє бачення вирішення проблеми. Обіцянки звучали переконливо, але, як показує час, голослівно. Бо жодних помітних оку селянина заходів досі не вжито. Саме тому 24-25 червня гуменчани знову вийшли на вулицю, не пропускаючи вантажівки. Водії фур вихід із ситуації знайшли – через селище цементного заводу, а от чи шукає його наша влада, ми запитали у керівництва району.

У районній раді нас запевнили, що це питання безпосередньо відслідковує райдержадміністрація і всі важелі впливу в їхніх руках. А от у районному кремлі ситуацію коментують так.

– Проблема не стоїть на місці, – запевняє голова РДА Володимир БАРАНОВСЬКИЙ. – Але зрозумійте, те, що не могло вирішитися протягом багатьох років, важко владнати за декілька тижнів. Не хочу знову щось обіцяти, але скажу, що наразі розглядається можливість користування альтернативною дорогою в об’їзд села, яку побудувало ПАТ «Подільський цемент».