Четвер, 25 Квітня 2024 р.
25 Липня 2014

У ПЕРСПЕКТИВІ ЕЛЕКТРИКА, А ПОКИ – ДРОВА

Останнім часом уся країна галопом мчить у бік переходу великих підприємств, закладів соціально-культурної сфери на електроопалення. В цьому ж напрямку рухається і Кам’янеччина.

У ПЕРСПЕКТИВІ ЕЛЕКТРИКА, А ПОКИ - ДРОВАЗокрема, грітися по-новому пропонують в одній із найбільших сільських шкіл району – села Слобідка-Рихтівська, тим паче, що над питанням модернізації системи опалення тут мізкують уже давно. Свого часу тепло школярам мало забезпечуватися виключно від електрики, але потім було внесено зміни на користь твердого палива, тепер же вітер змін знову подув у протилежний бік.

22 липня зі своїми пропозиціями та настановами до навчального закладу завітали голова РДА Володимир БАРАНОВСЬКИЙ, його заступник Анатолій КРІЛЬ і начальник фінансового управління Олександр ФЕДИК.

Ревізори одностайно вирішили, що перевагу потрібно надавати електроопаленню. Але це означає, що вкотре доведеться вносити зміни до проектно-кошторисної документації. Директор школи Ольга БОРШУЛЯК нічого проти не має. Більше того, вона наголосила, що в будь-якому разі проблем з опаленням не буде, бо в школі відремонтовано старі грубки, а палива на цей рік їм вистачить сповна.

Тетяна ХОПТЯР.