Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Серпня 2014

ВЕТЕРАНИ РАЙОНУ БЕЗ ДІЛА НЕ СИДЯТЬ

4 серпня відбулося чергове засідання президії ради районної організації ветеранів за участю голови РДА Володимира БАРАНОВСЬКОГО, який проінформував ветеранів про соціально-економічну і політичну ситуацію в районі.

Голова ради Антон МАЛИК довів до відома колег про зміни кольорів прапора Всеукраїнської ветеранської організації: тепер до червоного кольору додано і кольори національного прапора України.

Рішенням ради було оголошено конкурс на найкращий музичний твір «Вальс ветерана». За задумом організаторів конкурсу, переможний вальс має пролунати під час відзначення 70-річчя звільнення України від фашистських загарбників, яке припадає на 28 жовтня.

Також ветерани обговорили підготовку до друку двох документально-публіцистичних видань. Перше присвячене життю колишнього керівника Кам’янець-Подільського району, непересічної людини, політика і господарника Володимира ЯРЕМЧУКА, який помер навесні цього року. Друге розповість про загиблого Героя Небесної сотні, колишнього Рудського сільського голову Анатолія КОРНЄЄВА.