Субота, 20 Квітня 2024 р.
19 Вересня 2014

ПРО ЩО ПРОХАЄ РАЙОН

Як і чим живе нині село, голова райдержадміністрації Володимир БАРАНОВСЬКИЙ дізнався, провівши два прийоми громадян: 12 вересня – у с.Залісся Друге та 15 вересня – у своєму кабінеті.

Заборгованість за здане молоко, проблеми з пасажирськими перевезеннями, невтішний стан доріг біля ковбасного цеху, невстановлені межі обробки земель орендарями «Баркософт Агро-3» та використання отрутохімікатів аграріями – саме з такими питаннями звернулися до очільника району селяни Залісся Другого. Стурбовані жителі завітали на зустріч із Володимиром Євгеновичем і для того, аби поскаржитися на сільськогосподарське підприємство «Енселко Агро», працівники якого переорюють дороги та заїжджають на пасовища. Нагадали вони й про ще одну проблему, яка вже не перший рік турбує жителів не лише нашого, але й прилеглих районів – просили не закривати Заліської спеціальної ЗОШ-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Адже, незважаючи на те, що в школі навчаються небагато учнів, це єдиний заклад, який надає належні умови особливим неповнолітнім.

Під час прийому в РДА Володимир Євгенович вислухав прохання громадян про надання разової матеріальної допомоги на оздоровлення, лікування і амуніцію для військовослужбовців. Зверталися і з приводу надання дров пільговикам.

Володимир Євгенович пообіцяв узяти всі питання на контроль і направити для розгляду у відповідні відділи, управління та структурні підрозділи адміністрації.

Тетяна ХОПТЯР.