Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Лютого 2015

ПІДТРИМУЄМО ТИХ, ХТО ЦЬОГО ПОТРЕБУЄ

ПАТ «Подільський цемент», що входить до міжнародної групи СRН, як соціально відповідальний бізнес, протягом 2014 р. надав понад 400 тис.грн. спонсорських коштів на підтримку соціальних потреб жителів Кам’янця-Подільського та району. І це незважаючи на складний час як для самого підприємства, так і для будівельної галузі, та й економіки загалом у країні.

Зокрема, кошти в сумі 5 тис.грн. було надано Кам’янець-Подільській міській лікарні №1 на придбання медичного обладнання для терапевтичного відділення. А попереднього, 2013 р., допомога на медичний інвентар цій же лікарні склала більше 20 тис.грн. Також завод допомагав, і нині продовжує допомагати місцевим громадським організаціям інвалідів і ветеранів. Окремо Товариством було надано матеріальну допомогу в розмірі 60 тис.грн. малозабезпеченим акціонерам – фізичним особам.

ПАТ «Подільський цемент» також активно долучився до купівлі будівельного обладнання (матеріалів) для шкіл Кам’янець-Подільського району. Так, загальноосвітній школі в с.Колубаївці цьогоріч було виділено майже 40 тис.грн., Гуменецькій ЗОШ I ступеня (гімназії) 2013 р. спонсорська допомога склала близько 35 тис.грн.

Окремим, надзвичайно важливим напрямом спонсорської діяльності цьогоріч завод визначив для себе збереження здоров’я і життя воїнів, котрі захищають нашу Батьківщину на її східних теренах. Тому на 25 тис.грн. спонсорських коштів підприємства було закуплено бронежилети бійцям АТО; понад 130 тис.грн. виділили на придбання берців (черевиків із високими халявами) та майже 10 тис.грн. – на закупівлю рюкзаків для воїнів. А ще понад 100 тис.грн. надано на інші нагальні потреби бійців АТО. Крім того, підприємство допомогло українській армії й важкою автомобільною технікою.

ПАТ «Подільський цемент» із року в рік надає спонсорські кошти на підтримку соціальних потреб місцевих громад і регіону, де працює. А цього року, зважаючи на особливу ситуацію в державі, кошти було скеровано не тільки місцевим лікарням і школам, але, як зазначено вище, значні суми надано й на потреби бійців у зоні АТО, адже саме їхнє здоров’я та життя є нині найважливішими для України, а отже, і для кожного з нас.

– Усі ми щиро вболіваємо за життя не лише п’ятьох наших працівників, які нині у складі Збройних сил захищають Батьківщину там, на передовій, але й за життя кожного воїна, – наголошує адміністрація ПАТ «Подільський цемент».