П'ятница, 29 Березня 2024 р.
12 Грудня 2014

СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ – БЕЗПІЛОТНИК ДЕРЖАВІ

СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ - БЕЗПІЛОТНИК ДЕРЖАВІСлова подяки військовослужбовцям, які нині перебувають на сході України, звучали напередодні Дня Збройних сил України в усіх школах міста та району.

Зокрема, виховним заходом «Служити Україні – справа честі» вшановували військових у ЗОШ №12 ім.Дмитерка. Спогадами з учнями ділилися військові, які повернулися зі сходу України, випускники школи Андрій Грабовий, Артем Ільчишин, Ярослав Кубецький і батьки учнів Олександр Дзісяк, Володимир Фурманов і Володимир Ткач.

А в Кам’янець-Подільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 цей день відзначали військово-спортивними міжшкільними змаганнями «Бравий вигляд, у всьому лад – без п’яти хвилин солдат», в яких взяли участь команди ЗОШ №7, ЗОШ №10 та НВК №17. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда 10-ї школи.

Також під час заходу підбили підсумки загальношкільних благодійних акцій «Зігрій солдата!» і «Безпілотник». Для учасників АТО зібрали теплий одяг, продукти харчування та благодійні внески для перерахування на ім’я кам’янчанки Марії Берлінської – фахівця з аеророзвідки, яка стала ініціатором збирання коштів для придбання нового безпілотника.

Тетяна ХОПТЯР.