П'ятница, 29 Березня 2024 р.
26 Грудня 2014

ПРЕЗИДЕНТ ЗВІЛЬНИВ БАРАНОВСЬКОГО

Не тільки Хмельницька область, а й Кам’янець-Подільський район мають усі шанси зустріти Новий рік без легітимних керівників. Ще у вересні з посади голови ОДА було звільнено Леоніда ПРУСА, а тепер дійшла черга і до голови Кам’янець-Подільської райдержадміністрації. Згідно з розпорядженням Президента України від 23 грудня, з цієї посади звільнено Володимира БАРАНОВСЬКОГО.

ПРЕЗИДЕНТ ЗВІЛЬНИВ БАРАНОВСЬКОГОВолодимир Євгенович очолив РДА за квотою ВО «Свобода» рівно вісім місяців тому – 23 квітня ц.р.

Як повідомлялося раніше, після парламентських виборів, коли «Свобода» не потрапила до Верховної Ради, керівництво партії вирішило відкликати своїх ставлеників із керівних посад в органах влади. Тому Володимир Барановський покидає крісло голови РДА разом з однопартійцями, які очолювали ще чотири райони Хмельницької області.

А поки Президент обмірковує нові призначення, виконувати обов’язки голови РДА буде Анатолій КРІЛЬ, який при Барановському обіймав посаду його першого і єдиного заступника.

Але, напевно, поки на власні очі Володимир БАРАНОВСЬКИЙ не побачить наказу про своє звільнення з мокрою печаткою Президента України, з теплого крісла голови РДА вступатися не планує. Принаймні 25 грудня він провів завершальну цього року колегію РДА. Розглядали три питання, які стосувалися виконання програми підтримки малого підприємництва в районі, хід виконання програм розвитку тваринницької галузі та плану роботи РДА на перший квартал 2015 р.

Ольга МІРКОТАН, Тетяна ХОПТЯР.