П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
12 Червня 2015

КРУШАНІВЦІ – ДОРОГУ, ДІТЯМ – УВАГУ

Цього тижня народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО працював у своєму окрузі. Поїздка в Кам’янець-Подільський район розпочалася зі спільного візиту з головою райдержадміністрації Василем СУКАЧЕМ у с.Крушанівка.

КРУШАНІВЦІ - ДОРОГУ, ДІТЯМ - УВАГУРік тому Володимир Володимирович разом із керівником сільськогосподарського підприємства «Агр-Еко XXI» Олександром ГІНЗЕРОВСЬКИМ відкрили у Крушанівці новий спортивний євромайданчик, враховуючи бажання молоді активно займатися спортом. Саме тоді місцева громада і попросила зробити дорогу. Прохання врахували і виконали.

Днями робоча бригада завершила ремонт центральної дороги довжиною 2 км 300 м на головній вулиці села, який тривав 10 днів. Володимир Мельниченко відвідав об’єкти соціально-культурної сфери та активно поспілкувався з громадою. Люди вдячні йому та Олександру Гінзеровському за виконання обіцяного і сподіваються на подальшу підтримку.

КРУШАНІВЦІ - ДОРОГУ, ДІТЯМ - УВАГУТакож люди порушили питання і територіальної реформи. Народний депутат зауважив, що він на боці місцевих жителів, адже громада сама повинна вирішувати, з ким їй об’єднуватися.

Не залишилися поза увагою цього дня і діти, які оздоровлюються в ТОВ «Дністровська чайка». Володимир Володимирович із представниками волонтерського руху завіз школярам продукти харчування. Наразі там перебувають 132 дитини з особливими потребами, які приїхали із сіл Ямпіль, Залісся Друге, Плужне, Солобківці, смт Нова Ушиця та БНРЦ Кам’янця-Подільського.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, прес-служба РДА.