П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Липня 2015

НАСІННЄВИЙ ЗАПРАЦЮЄ 2016-го

Активно продовжуються переговори щодо будівництва у місті насіннєвого заводу. На початку липня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ у Києві зустрівся із представниками будівельної компанії «KESZ», постачальниками обладнання «Cimbria» і контролюючої організації «Delta», котрі займатимуться будівництвом.

Робота з інвесторами ведеться ще із 2013 року, проте через події на сході країни закордонні фірми не поспішали вкладати коштів в українську економіку. Перемовини було відновлено близько півроку тому. Компанія «КВС» погодилася на подальшу співпрацю.

Уже 8 липня представники ТОВ «КВС-Україна» зустрілися із місцевими сільгоспвиробниками. Товариство понад 20 років працює в Україні, постачаючи нашим товаровиробникам високоякісне насіння сільськогосподарських культур. На зустрічі з аграріями начальник виробництва насіння кукурудзи та олійних культур ТОВ «КВС-Україна» Олександр ПРУС поділився тонкощами технологій і повідомив, що 2015 року компанія планує розпочати будівництво насіннєвого заводу в Кам’янці-Подільському, а з 2016-го він повноцінно запрацює.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.