П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

БЕТОН ТРІЩИТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ МОВЧИТЬ?

БЕТОН ТРІЩИТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ МОВЧИТЬ?Стіна, що підпирає залізничну платформу в селищі Першотравневому, дала тріщину. Причому не малу, не одну й зовсім не декілька днів тому. Вже тривалий час аварійна конструкція лякає мешканців облупленим бетоном, проте ремонтувати її ніхто не поспішає.

– Уявляєте вагу бетонних блоків, з яких збудована ця стіна? Невже треба чекати, поки вони заваляться? Тут же постійно граються діти, їздять потяги! – каже кам’янчанин Віктор БАЙКО.

Про аварійну платформу в міській раді знають. Як розповів директор департаменту ЖКГ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ, мешканці селища цемзаводу били на сполох ще торік. Тоді стіну обстежили, а підприємцям, які мають там торговельні кіоски, запропонували долучитися до її ремонту. Проте, як кажуть, «дурних не знайшлося». Стало відомо й про те, що наразі міська влада разом із представниками залізниці вирішує питання власності земельних ділянок, де прокладені колії.

– Сьогодні ця земля – у власності міської ради, а от аварійна стіна належить залізниці, – каже заступник міського голови Григорій ГОРШУНОВ. – Ми спільно працюємо над питанням оформлення залізницею документів на землю. У цих рамках говорили й про можливість передати бетонну споруду міськраді, яка, відповідно, могла би взятися за її ремонт.

У свою чергу прокоментувала ситуацію і начальник залізничної станції Олена ГУМЕНЮК. З її слів, питання аварійної платформи обговорювалося на нараді працівників залізниці. Проте, як каже Олена Михайлівна, поки що зарано називати власника підпірної стіни й відповідального за її ремонт.