Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Вересня 2015

ПЕРЕПАЛО І ВУЛИЦЯМ, І ДУСТУ

Чи то важливі справи, чи то кулуарні ігри, а може, і магнітні бурі розтягнули на декілька днів останню чергову сесію районної ради VI скликання. 24 вересня, заледве назбиравши кворум (були 47 із 86 депутатів), вони змогли розглянути лише 14 із 36 питань, адже після перерви кворуму вже не було. Сесії вирішили не закривати, а продовжити найближчим часом.

Усе ж обранці встигли виділити трохи більше як 3 млн.грн. на проведення виборів у районі та 10 тисяч для ремонту водонапірної вежі у Жванецькій сільській раді. Значні суми перепали і на поточний ремонт вулиць у шести сільських радах району (Жванецькій, Подільській, Залісько Першій, Шустовецькій, Княжпільській і Супрунковецькій).

Спромоглися депутати наприкінці першого навчального місяця виділити 312 тис.грн. на придбання підручників і 70 тисяч для заміни віконних блоків на металопластикові вікна у школах району.

Зрушилося з місця й питання з тонами дусту, який знаходиться на подвір’ї мешканки с.Рогізна. Головну суму на вивезення відходів за кордон виділить область, району треба надати лише 17 тис.грн. для убезпечення доступу до речовини. Що депутати успішно й зробили.

Болючим моментом стало посмертне присвоєння звання «Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району», яке надали учаснику АТО Миколі ГОРДІЙЧУКУ та Анатолію КОРОЛЮ, який героїчно загинув в Італії від рук грабіжників.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.