Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Жовтня 2015

ПРАЦЮВАЛИ, ЯК ВОСТАННЄ

Депутати райради 8 жовтня з другого разу таки закінчили останню сесію своєї каденції.

Працювали швидко і натхненно, а їхні рішення внесли чимало змін у життя району. Зокрема, вони закрили Слобідсько-Кульчієвецьку ЗОШ I ступеня, об’єднали загальноосвітні школи та дошкільні навчальні заклади в Ластівцях, Шустівцях і Чорнокозинцях. А Гавриловецькій школі дали ім’я загиблого в зоні АТО місцевого мешканця Віталія ВАСІЛЬЦОВА.

Іншим своїм рішенням депутати надали дозвіл КП «Кам’янець-Подільська центральна районна аптека №140» на продаж майна районної комунальної власності. А вносити зміни до положення про порядок і умови надання разової грошової допомоги з районного бюджету не захотіли. А це значно спростило б виплату коштів, по які так часто звертаються жителі району.

Наприкінці сесії голова районної ради Микола ЖОГАН прозвітував депутатам про виконану роботу, подякував за плідну працю і побажав успіхів на виборах, адже більшість чинних депутатів знову балотуватимуться.

Голова РДА Василь СУКАЧ у свою чергу зазначив, що саме депутатам VI скликання працювалося чи не найважче, адже на їхню каденцію випали і економічні труднощі, і революція, і війна:

– Але завдяки вашій виваженій роботі – в районі мир, спокій і стабільність. Навіть у найскрутніші для держави часи жителі Кам’янеччини знали, що в районі є представництва виконавчої та законодавчої влади.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.