П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Березня 2016

РЕОРГАНІЗУВАТИ, АБИ ЗБЕРЕГТИ

Що робити із Гавриловецькою ЗОШ І-ІІ ступенів, 10 березня вирішували в  райдержадміністрації. На цей час у школі навчаються лише 45 учнів, 16 – у початкових класах і 29 – у середніх і старших, хоча розрахований заклад на 200 школярів.

Щоб напрацювати шляхи оптимального вирішення цієї проблеми, голова РДА Василь СУКАЧ зустрівся із директором Гавриловецької школи Світланою ПАКИЖ і Рудським сільським головою Тетяною КРИВОРУЧКО.

Обговорювалося питання створення навчально-виховного комплексу шляхом перенесення місцевого дошкільного навчального закладу на базу загальноосвітньої школи.

– Садочок сьогодні перебуває у катастрофічному стані, щоб виділяти на його ремонти кошти, краще об’єднати садочок і школу, – переконаний Василь Сукач. – Таким чином ми убезпечимо навчальний заклад від закриття, а дошкільнятам надамо гідні умови. Єдине, що треба зробити, – добудувати туалет для найменших. Це питання вирішуватимуть на сесії сільської ради, і я особисто туди поїду, аби пояснити людям доцільність такої реорганізації.

За матеріалами прес-служби РДА.