П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Травня 2016

У ГУМЕНЦЯХ ВІДКРИЛИ «ДИВОГРАЙ»

У ГУМЕНЦЯХ ВІДКРИЛИ «ДИВОГРАЙ»

Дитячий сміх, веселі пісні, грамоти та почесні гості. Так 5 травня в селі Гуменці відкривали новий дитячий садочок «Дивограй». Тут навчатимуться близько сотні діток, наразі вже записано 60. У їхньому розпорядженні просторі кімнати із сучасними ремонтами, меблями, технікою, іграшками. Колись тут була стара контора, але за чотири роки її перетворили на сучасний дошкільний навчальний заклад, рівних якому мало по всій країні.

Для його реконструкції та облагородження використали кошти з Державного та місцевого бюджетів. Частково до закупівлі меблів і техніки долучилися представники Міжнародного благодійного фонду «Європейський розвиток» (голова правління Володимир ЛУК’ЯНОВ).

Привітати діток і громаду села завітали нардеп Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, голова облради Михайло ЗАГОРОДНИЙ та облдержадміністрації – Олександр КОРНІЙЧУК, представники районної влади.

Вихованці садочка підготували для гостей святкову програму. Декілька віршів малюки присвятили очільниці об’єднаної територіальної громади Інні АБДУЛКАДИРОВІЙ, яка доклала максимум зусиль до реконструкції та відкриття ДНЗ.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.