П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Липня 2016

ВІД ГРАДУ ЗАХОВАВСЯ У ВУЛИКУ

Негода хазяйнує в районі. Сильні вітри, грози і град час від часу завдають збитків мешканцям. До редакції зателефонував житель Старої Ушиці й розповів, що минулих вихідних стихія знищила його городину і ледь не зіпсувала вуликів.

– Я був біля бджіл, почув грім, – каже Василь ГОРГУЛЬКО. – Спочатку не звертав уваги, але раптом на дворі зробилося справжнє пекло. Потемніло, почало свистіти, звіявся сильний вітер і пішов град. Ледве встиг добігти до вулика-лежака, аби сховатися. Думав, що це кінець світу, бо такого у нас іще не було. Негоду перечекав у вулику, хоча град попробивав увесь брезент, яким він був накритий. Дуже шкода городини – зруйнувало кукурудзу, пом’яло огірки. Все знищено. На подвір’ї ціла річка була.

Втім масових збитків негода Кам’янеччині не заподіяла. Як кажуть у відділі ЖКГ та з питань цивільного захисту населення РДА, звернень від мешканців району про пошкодження стихією майна не було. Щоправда, ввечері 6 липня у Старій Ушиці буревій у двох місцях на вул.Гагаріна пошкодив лінії електропередач.

Вл. інф.