Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
16 Грудня 2016

РАЙОННА РАДА ВЕТЕРАНІВ ЧЕКАЄ ЗВІТІВ

На початку грудня відбулося чергове засідання Кам’янець-Подільської районної ради ветеранів під головуванням Едуарда КУЛЬЧИЦЬКОГО.

Із представниками ветеранського руху зустрілися голова райради Борис БЕЦ, заступник голови райдержадміністрації Микола ЧУМАК, начальник Кам’янець-Подільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Зоя КАЦАП, голови первинних ветеранських організацій.

Усі разом обговорили територіальну реформу в районі, її перспективи та результати. Микола Чумак ознайомив присутніх із розвитком аграрного сектора та прогнозами на 2017 р., а керівники структурних підрозділів розповіли про нюанси в пенсійному забезпеченні та соціальному захисті.

Голова ради ветеранів Едуард Кульчицький, окрім основних робочих моментів стосовно проблем і розвитку ветеранського руху в районі, наголосив ще й на підготовці відзначення в березні 2017 р. 30-річчя з дня створення ветеранської організації. Тому попросив усіх голів «первинок» підготувати звіти щодо проведеної роботи на місцях, а тим головам, які ввійшли вже в об’єднані територіальні громади, сказав зробити установчі збори з метою проведення реорганізації.

За матеріалами прес-служби райради.