П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Березня 2017

ЗГАДАЛИ ПРО КУЛЬТУРУ І ТУРИСТІВ

Про заклади культури і розвиток туризму в районі говорили 24 березня під час виїзного засідання колегії РДА, яке відбулося у с.Грушка.

У своїй доповіді начальник відділу культури та туризму Алла БЕЦ розповіла, що мережа закладів культури району налічує РЦКМ «Розмай», 72 сільські клуби, 1 районну центральну, 1 районну дитячу і 37 сільських бібліотек, 2 народні музеї, 4 школи естетичного виховання, районний центр туризму та охорони культурної спадщини, муніципальний духовий оркестр та 11 колективів, які мають почесні звання «народний» і «зразковий».

Щодо розвитку туристичного потенціалу краю, то стало відомо, що 2016 р. наш район відвідали 13045 туристів.

На правах господаря грушківський сільський голова Анатолій ТИМЧУК у супроводі мультимедійної презентації проінформував присутніх про роботу та структуру Грушківської сільської ради.

Члени колегії й запрошені відзначили помітні зміни у громаді, все ж проблемними залишаються питання працевлаштування місцевого населення. А ще депутатському корпусу в бюджеті-2017 необхідно передбачити кошти на освоєння програм «Питна вода», «Зовнішнє вуличне освітлення», а також на розроблення генеральних планів забудови населених пунктів сільської ради та благоустрій територій.

За матеріалами прес-служби РДА.