П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
9 Червня 2017

СПІЛЬНИЙ МІСТ – СПІЛЬНІ ПРОБЛЕМИ

Чи то вибори скоро, чи щось величезне в лісі здохло, але районна влада згадала про кінець географії – село Завалля і навіть про тутешній міст, який частково був зруйнований ще в роки Другої світової війни.

6 червня голова райради Борис БЕЦ, працівники апарату райради, районний депутат Валентина АТАМАН і Завальський сільський голова Ірина ПАВЛЮК взяли участь у зборах ініціативної групи жителів с.Кудринці Завальської сільської ради Хмельницької області та с.Кудринці Борщівського району Тернопільської області щодо відновлення мосту, який сполучає два береги р.Збруч.

Для місцевих жителів цей переїзд був і залишається стратегічно важливим, особливо зважаючи на те, що діти із Хмельниччини навчаються в Кудринцях Тернопільської області, мешканці тернопільських Кудринців працюють на нашому ПАТ «Гіпсовик» і щодня переходять річку аварійною кладкою. Зрозуміло, що і про туризм не може йти мови. Хоча природа обдарувала ці невеликі села спокійною річкою, затишним сосновим бором, карстовими печерами. Є тут і залишки фортеці.

Заслухавши представників ініціативної групи, Борис Бец наголосив, що насамперед питання має бути узгоджено із Тернопільською стороною, і спільними зусиллями треба працювати над виготовленням проектно-кошторисної документації для відновлення мосту.

За матеріалами прес-служби райради.