Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
1 Грудня 2017

ПЕРЕДНОВОРІЧНІ ВИБОРЧІ ПРИГОТУВАННЯ

Кандидати зареєстровані – перегони почалися. Все говорить про те, що вибори, які відбудуться 24 грудня у Жванецькій і Староушицькій ОТГ, будуть насиченими і непередбачуваними. 29 листопада був останній день подачі заяв від кандидатів на сільського, селищного голів і депутатів Жванецької сільської та Староушицької селищної рад. Охочих представляти інтереси громад – предостатньо.

Як повідомила голова районної виборчої комісії Лариса ТКАЧУК, за посаду голови Жванецької ОТГ позмагаються 6 кандидатів. Єдиною жінкою виступає представниця БПП «Солідарність» Тетяна КРИВОРУЧКО. Компанію їй складуть чоловіки-суперники: Олександр ЧІЛІЙЧУК (Аграрна партія України), Валерій КОВАЛЬЧУК («Наш край»), Микола ЖОГАН («Батьківщина») та самовисуванці Юрій ШУБАРСЬКИЙ і Валерій НАСТИН.

За 22 депутатські крісла боротимуться аж 110 кандидатів.

Трохи менше – 94 кандитати на 22 округи – заявили про себе у Староушицькій ОТГ.

А от головою селищної ради бачать себе семеро кандидатів: самовисуванці Анатолій ПІВЕЦЬ, Сергій БОРЧУК, Ніна ЛУПІЙЧУК, Сергій САМСОНЮК та Алла БЕЦ. Від «Батьківщини» балотується Сергій КУВІЛА, а від БПП «Солідарність» – Анатолій ТИМЧУК.

Багато знайомих прізвищ, багато розмов точиться щодо них, але лише народу обирати собі керівників за їхніми виконаними справами, знаннями та вміннями.

А який «подарунок» під Новий рік виберуть, такий і матимуть на наступні 5 років.