Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Березня 2018

БЕЗ ІДЕНТИФІКАЦІЇ НЕ БУДЕ ДЕРЖАВНОЇ ДОТАЦІЇ

Ще на початку лютого Кабінет Міністрів України схвалив проект програми підтримки аграрного сектору на 2018 р. Правда, процедура отримання дотацій поки що не затверджена. Попри це Держпродспоживслужба закликає заздалегідь ідентифікувати тварин, адже без такої процедури на дотації не варто розраховувати.

«Кам’янець-Подільське міськрайонне управління Головного управління Держ­продспоживслужби у Хмельницькій області доводить до відома операторів ринку, які займаються розведенням і вирощуванням сільськогосподарських тварин, що однією з обов’язкових умов для отримання дотації на тварин є їх ідентифікація (ідентифікація – процес ототожнення тварин шляхом присвоєння ідентифікаційного номера з використанням візуальних, електрон­них і змішаних засобів залежно від виду тварини з подальшим внесенням ідентифікаційного номера до Єдиного державного реєстру тварин. Закон України №1445 – VІ від 4 червня 2009 р.).

Ідентифікація тварин проводиться спеціалістами дільничних лікарень держветмедицини, Кам’янець-­Подільської районної державної лікарні ветмедицини, Кам’янець-Подільської міської державної лікарні ветмедицини.

Довідки за номерами: 4-09-75, 2-38-06».