Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

ГУМЕНЦІ «ЗА» ЦИКОВУ І «ПРОТИ» КАМ’ЯНКИ

20 квітня відбулося засідання позачергової сесії Гуменецької сільської ради, на якій обранці розглянули понад три десятки питань.

Насамперед зосередилися на наданні згоди на приєднання Циківської територіальної громади Чемеровецького району до Гуменецької ОТГ. Враховуючи те, що це питання обговорюється давно, його вирішення швидко знайшло підтримку серед депутатів.

Більше обговорень викликало звернення Кам’янської сільської ради, яка просила Гуменецьку ОТГ надати згоду на внесення змін до перспективного планування району з перспективою приєднання Кам’янки до вже існуючої Гуменецької ОТГ. Громада цього села зібрала підписи щодо цього. Перед депутатами на сесії виступив Кам’янський сільський голова Юрій ВОЛОЩУК.

До доповідача виникло багато запитань від представників об’єднаної тергромади, адже попередньо сесія Кам’янської сільської ради вже зверталася з аналогічним питанням, яке, до речі, було прийнято без громадського обговорення, до Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. Долю прийнятого рішення сільський голова так і не пояснив. Результат голосування – гуменецькі депутати відмовили Кам’янській сільській раді включити її до перспективного плану територій при Гуменецькій ОТГ. Крім цього, на сесії розглянуто низку питань, які стосувалися бюджету, комунального майна, грошової оцінки земель, розпорядження землями сільської ради тощо. Затверджено Положення і створено архітектурномістобудівну раду при відділі містобудування та архітектури Гуменецької сільської ради.

За матеріалами прес-служби Гуменецької ОТГ.