П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
31 Серпня 2018

ДОЧЕКАЛИСЯ ДОРОГИ

ДОЧЕКАЛИСЯ ДОРОГИГладенька дорога, по якій хоч яйце коти, – саме так відгукуються про капітальний ремонт ще донедавна вбитого шляху мешканці с.Руда. Щасливі рудківчани, а разом із ними й жителі сусідніх сіл не можуть натішитися якісним ремонтом.

– Тепер додому їду, немов Європою. Ще торік цей автошлях був суцільною ямою, на якій летіла і ходова, й інші запчастини, – розповідає наш читач Руслан.

Як вдалося зробити такий ремонт, ми запитали в голови Жванецької ОТГ Тетяни КРИВОРУЧКО, яка про проблему знає не з чуток. Адже працювала Рудським сільським головою.

– Коли очолила Рудську громаду, зрозуміла, що там найбільша проблема – дороги. Руда – велике село, а центральна дорога в жахливому стані. Вона не перебувала на балансі сільради, тому самотужки ремонтувати її не мали права. До мене було безліч звернень від громадян. Як голова, зверталася до райдержадміністрації, народного депутата Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА, аби допомогли з ремонтом. До мене дослухалися, і торік, коли подавали список проблемних доріг на область, внесли і нашу «Гаврилівці – Сокіл» протяжністю 11 кілометрів. Відремонтували її за державні кошти, адже віднедавна дороги, які ведуть до населених пунктів, перебувають на балансі Служби автомобільних доріг України. Тендер виграло підприємство, яке очолює Олександр Заєць. Ми задоволені якістю виконаних робіт.