Субота, 20 Квітня 2024 р.
21 Вересня 2018

ВЗЯЛИСЯ ЗА ВОДОГІН І ДОРОГИ

ВЗЯЛИСЯ ЗА ВОДОГІН І ДОРОГИУ Старій Ушиці розпочалися роботи з капітального ремонту мереж водопостачання на ділянках, які є найбільш аварійними, а саме: на вулицях Коцюбинського, 1 Травня, Головній.

За інформацією місцевих комунальників, система водопостачання зношена більш ніж на 70%, результатом чого є постійні пориви і недостатній рівень забезпечення населення питною водою.

– Одним із пріоритетних завдань Програми соціально-економічного розвитку Староушицької ОТГ на 2018 рік було визначено капітальний ремонт системи водопостачання в селищі Стара Ушиця, – розповідає голова ОТГ Анатолій ТИМЧУК. – За кошти селищного бюджету було виготовлено проектно-кошторисну документацію. Загальна вартість робіт із капітального ремонту мереж водопостачання у Старій Ушиці складає майже 1,5 мільйона гривень. Виділені вони за сприяння народного депутата Володимира Мельниченка з Державного бюджету.

Виконавцем робіт є ТОВ «Газбудсервіс». Його працівники спільно із преставниками староушицького комунального підприємства вже розпочали роботи на вулиці Головній, адже тут незабаром буде проводитися капітальний ремонт дороги. Працює техніка для прокладання труб.

За матеріалами прес-служби Староушицької ОТГ.