Четвер, 28 Березня 2024 р.
5 Жовтня 2018

ПЕРЕДАВАЛИ І ЛІКВІДОВУВАЛИ

Район без архітектурно-планувального бюро, а Жванецька ОТГ із будівлею та майном колишнього відділення стаціонарного догляду для постійного проживання у с.Жванець. Такі результати сесії Кам’янець-Подільської районної ради, яка відбулася 28 вересня.

Того ж дня районні обранці заслухали інформацію про підготовку житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Виникли питання щодо перекриття школи у Чорнокозинцях, на що начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ Василь ГРИГОР’ЄВ запевнив депутатський корпус, що незабаром діти будуть із дахом над головою.

Внесли на засіданні й зміни до районного бюджету на 2018 рік, збільшивши обсяг дохідної та видаткової частин бюджету на майже 5 млн.грн. Спрямували їх на вирішення питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти району. Цієї сесії слуги народу повернулися до питання передачі з балансу району на баланс Жванецької ОТГ приміщення відділення стаціонарного догляду. І цього разу дозвіл таки дали. Надалі вже Жванецька ОТГ вирішуватиме, як використовувати будівлю, щоправда, має умову – приміщення лише для соціальних потреб громади.

Відмовилися депутати і від одного зі своїх комунальних підприємств – «Архітектурно-планувального бюро», зазначивши, що перспективи в ньому не вбачають.