Четвер, 28 Березня 2024 р.
19 Жовтня 2018

ПОВЕРТАТИМУТЬ ГРОШІ ЗА ДОЇЛЬНІ АПАРАТИ

Новина про те, що молоко від корів, яких селяни доять вручну, потрапить під заборону, неабияк ошелешила українців. Поки держава дала час господарям на придбання доїльних установок, плече нашим людям вирішила підставити область.

За інформацією начальника відділу агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів РДА Надії СУЗАНСЬКОЇ, до 70% вартості доїльних установок можуть повернути собі власники двох і більше корів, які з необхідними документами звернуться до Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Хмельницької області.

Для отримання права на компенсацію власники особистих селянських господарств, які цьогоріч закупили установки індивідуального доїння, повинні до 19 грудня подати конкурсній комісії такі документи: заявку на отримання компенсації довільної форми; копії паспортів великої рогатої худоби і ветеринарних карток до таких паспортів; витяг з Єдиного державного реєстру тварин, що підтверджує наявність корів у господарствах фізичних осіб; копії платіжних документів і технічної документації на установку; копії паспорта власника тварин і довідки про присвоєння йому ідентифікаційного номера; довідку про відкриття рахунку в банківській установі; розписку про повну юридичну та фінансову відповідальність за достовірність поданих документів.

Заявка і супровідні документи приймаються за адресою: м.Хмельницький, вул.Свободи, 70. Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів. Довідки за номерами: (3822) 76-21-58, 79-49-00