Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Листопада 2018

ТАНЦЮЮТЬ УСІ! І СПІВАЮТЬ ТЕЖ

ТАНЦЮЮТЬ УСІ! І СПІВАЮТЬ ТЕЖСаме так 21 листопада мешканці села Колибаївка відзначили День села. Цього дня поз’їжджалися до свого рідного куточка і люди, котрі тут народилися, виросли, але нині тут не проживають.

На свято до Колибаївської ОТГ завітали гості із Запорізької області, заступники голів Мелітопольської районної ради, райдержадміністрації, сільські голови та директори підприємств. Перед святковим концертом учасникам делегації провели екскурсію головними об’єктами інфраструктури громади. Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Колибаївського будинку культури, де всіх зустрічала фотозона, присвячена святу.

Із теплими словами до односельців звернувся сільський голова Михайло ЖЕЛІЗНИК. Вітаючи їх зі святом, Михайло Дмитрович подякував за те, що вони не стоять осторонь від проблем ОТГ і беруть активну участь у житті села. Найкращі отримали грамоти й цінні подарунки. А ще очільник громади побажав селу розквіту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і свої можливості. Розважали присутніх вихованці Колибаївського БК  – гурт «ТАКДеН» і запрошений академічний ансамбль пісні й танцю «Козаки Поділля».

За матеріалами прес-служби Колибаївської ОТГ.