Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Січня 2019

ПРОБЛЕМИ ДОРОСЛИХ ВИРІШУВАТИМУТЬ ДІТИ

Сміття поступово стає монстром цивілізації. Коли не задумуватися над цією проблемою, то люди просто приречені жити серед рукотворних «пам’ятників» своєї безтурботності.

Якщо уявити, що гори сміття, які виробляються цивілізацією з гігантською швидкістю, незабаром стануть невід’ємною частиною наших ландшафтів, то така безрадісна картина майбутнього не може не лякати, тому 22 січня на базі Сокільського ліцею імені С.М.Кротіка відбувся семінар «Україна без сміття. Нездійсненна мрія чи реальність у майбутньому?».

Представники проекту «Україна без сміття» розповіли освітянам про масштаби і наслідки проблеми роздільного збирання відходів, зробивши акцент на необхідності глобальних перетворень, які мають починатись із молодого покоління. Саме освіта і виховання є міцним фундаментом, на якому зростає наша свідомість.

Після плідного спілкування з учнівським колективом представники проекту завітали до Жванецької сільської ради. Голова ОТГ Тетяна КРИВОРУЧКО радо привітала гостей, адже питання охорони навколишнього середовища і попередження забруднення довкілля є дуже актуальним для громади. За круглим столом був обговорений план подальших дій і стратегія боротьби зі стихійними сміттєзвалищами.

Прес-служба Жванецької ОТГ.