П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Березня 2019

ДОВЖОК ПІД ВІДЕОНАГЛЯДОМ

Шість камер відеоспостереження з минулого тижня пильно наглядають за мешканцями Довжка. Встановили їх задля профілактики злочинів, допомоги в розкритті різного роду правопорушень, бо доступ до відео у цілодобовому режимі мають працівники поліції.

ДОВЖОК ПІД ВІДЕОНАГЛЯДОМКомплексна система сучасного відеонагляду обійшлася сільській раді у 120 тис.грн. На презентації цього першого в районі проекту побували представники управління Нацполіції у Хмельницькій області, начальник райвідділення поліції Андрій ДУРАНКОВ, голова РДА Василь СУКАЧ, представники компанії-підрядника «Ален» та Інтернет-провайдера «Ланет».

Програму всім присутнім презентував Довжоцький сільський голова Руслан РЯБИЙ. Він подякував депкорпусу сільради за виділені кошти на благородну справу.

– Нині у с.Довжок діють шість камер відеоспостереження, дві з яких – аналітичні, вони розпізнають номерні знаки автомобілів, – розповідає Руслан Петрович. – Камери встановлені на перехресті поблизу спиртозаводу та навчальних закладів. Відтак завдяки відеонагляду здійснюється оперативний цілодобовий контроль ситуації на вулицях і об’єктах у режимі реального часу.

За інформацією поліції, найближчим часом системи відеонагляду також планують встановити в Гуменецькій і Слобідсько-Кульчієвецькій об’єднаних тергромадах.