Четвер, 18 Квітня 2024 р.
31 Березня 2020

У РАЙОНІ ПІДОЗРА НА COVID-19. ХВОРА НА САМОІЗОЛЯЦІЇ

Щойно на сайті міськради з’явилося повідомлення, що за минулу добу у жительки Кам’янець-Подільського району зареєстровано випадок захворювання з підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19. Стан хворої задовільний, вона ізольована за місцем проживання. У хворої відібрано матеріал для лабораторного дослідження. Коло контактних осіб встановлено. В осередку проводяться протиепідемічні заходи.

Як з’ясував «Подолянин», – пацієнтка – жителька Гуменецької ОТГ. У коментарі головний лікар Гуменецької ПМСД Дмитро ЗДОРОВЕЦЬКИЙ, розповів, що у жінки немає температури і симптомів хвороби. Однак вона була в контакті із людиною, хворою на коронавірус.
*- Наразі жінка перебуває вдома в самоізоляції. За нею здійснюється медичне спостереження. Сподіваємося, що увечері будуть результати лабораторного дослідження, яке має або підтвердити коронавірус, або спростувати, – додав Дмитро Миколайович.
За повідомленням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, сьогодні в місті 62 особи, які прибули з-закордону, знаходяться на самоізоляції під пильним контролем сімейних лікарів. Він закликав всіх, хто повернувся з інших країн, утриматися від контакту з іншими й перебути період самоізоляції вдома.