П'ятница, 29 Березня 2024 р.
24 Грудня 2020

ЗРОБИЛИ СТАВКУ НА ДОСВІД

Продовжуємо знайомити наших читачів із керівництвом територіальних громад Кам’янець-Подільського району.

На черзі – Жванецька громада, виборці якої вдруге доручили керувати Тетяні КРИВОРУЧКО. Управлінниця з досвідом і вмінням знаходити спільну мову з депутатським корпусом зуміла на першій же сесії укомплектувати свою команду: від секретаря – до заступника та старост.
Отже, секретарем Жванецької сільської ради депутати обрали Наталію Калініну, затвердили на посаді першого заступника сільського голови Тетяну Атаманюк, яка і попереднього скликання працювала заступницею голови Жванецької сільради.
Старостами обирали також перевірених людей, більшість яких не лише мають досвід роботи старостами, а свого часу очолювали сільради, що ввійшли до Жванецької громади.
Світлана Гоєк – староста у селах Вітківці, Червона Діброва, Кудринці, Завалля які раніше входили до Завальської сільради, що приєдналася до Жванецької ТГ.
Віталій Рибарчук – староста сіл Слобідка-­Рихтівська, Вільне, Кізя-Кудринецька, Мі­лівці, які входили до Слобідсько-Рихтівської сільради, але після виборів вона аналогічно із Завальською приєдналася до Жванецької.
Далі маємо села, які з 2017 року утворювали Жванецьку громаду.
Інна Бешлей – староста в селах Сокіл, Каветчина, Межигір, Слобідка-Малиновецька. Інна Василівна тривалий час працювала Сокільською сільською головою.
Тамара Григоришена – староста в селах Руда, Цвіклівці Перші, Гаврилівці, що колись утворювали Рудську сільраду, де головувала Тетяна Криворучко.
Дмитро Мунчак – нині староста Малинів­-ців, Бабшина, Гринчука, а раніше був головою Гринчуцької сільради. Минулого скликання працював старостою вищезгаданих сіл, а також сіл Сокільського округу.
Тетяна Княгинецька аналогічно має досвід і в роботі старости, і сільським головою. Адже до об’єднання очолювала Ластовецьку сільську раду, а згодом у селах цієї сільради була старостою. Нині знову працюватиме тут старостою. Підопічні їй села: Ісаківці, Ластівці, Збруч.