П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Вересня 2010

ІРИНА ШУТЯК: «ГОЛОВНЕ – ПОСЛІДОВНІСТЬ І НАПОЛЕГЛИВІСТЬ»

У кожної людини є кредо, девіз, із яким вона крокує у цьому житті. Життєве кредо Ірини ШУТЯК – «Здоровий спосіб життя, який заснований на принципах моральності, раціонально організований та активний». Майже 20 років свого життя вона присвятила вихованню підростаючого покоління.

Трудовий шлях на освітянській ниві Ірина Анатоліївна розпочала  1991 р., працюючи в Кам’янець-Подільському  дитсадку №1 інструктором із фізичного виховання, з 1993 р. – вчитель фізичної культури в міській гімназії. А з 1994 р. і до сьогодні вона працює у коледжі харчової промисловості на посаді керівника фізичного виховання.

Чарівна жінка із сильним характером – берегиня домашнього вогнища, досвідчений педагог. А ще пані Ірина не залишається осторонь громадського життя міста. Неодноразово разом зі студентами коледжу Ірина ШУТЯК організовувала прибирання джерела на вулиці Північній, місця захоронення жертв політичних ре-пресій у мікрорайоні Жовтневому, території Центрального міського парку, каньйону річки Смотрич.

– Ірино Анатоліївно, чому Ви вирішили стати членом Партії регіонів? Як давно Ви є членом цієї політичної сили?

– З 2008 року. Рушійною силою для мого вступу до Партії регіонів було прагнення змінити життя кам’янчан на краще. Брати активну участь у реалізації програмних цілей партії стосовно со-ціально-економічного розвитку нашого міста, покращення добробуту громадян, повернення довіри людей до держави та встановлення народовладдя – було і залишилось основним завданням нашої команди, яка не лише взяла на себе відповідальність за благополуччя українського народу в цілому, а й ставить, насамперед, цілі для розвитку та процвітання нашого міста.

– Ви є головою первинної організації міського осередку Партії регіонів. Знаємо, що мешканці вулиці Руської звертаються до Вас із різними питаннями. Що турбує сьогодні кам’янчан?

– Жителів із Руської, як і більшість мешканців нашого міста, турбують висока плата за комунальні послуги, низький рівень зарплат і пенсій, проблема працевлаштування молоді, благоустрій нашого міста. Всіх проблем і не перелічити. Нашою командою здійснюється роз’яснювальна, консультативна робота, зустрічаємося з мешканцями міста.

– Яким Ви бачите у подальшому розвиток  Кам’янця-Подільського?

– Сьогодні наше місто переживає не найкращі часи, воно зупинилося на роздоріжжі. Це вже не індустріальне місто радянської доби, але й не сучасне розвинене туристичне місто європейського зразка. На мою думку, Кам’янець має бути комфортним для життя. Я вбачаю такі ключові пріоритети розвитку нашого міста: безпечне та комфортне життя всіх мешканців міста, проведення дієвої со-ціальної політики, впровадження європейських стандартів якості у медицині та освіті, встановлення обгрунтованих і доступних комунальних тарифів.

– Про Партію регіонів часто кажуть, що вона – сильна команда. Ви – тендітна жінка. Чим будете керуватися для реалізації своїх ідей?

– Головне – послідовність і наполегливість у досягненні поставлених цілей. Тоді  результат буде обов’язково!

Прес-служба міської організації Партії регіонів.