П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Вересня 2010

ЮР’ЄВ ЗНАЄ ШЛЯХ

Володимир ЮР’ЄВХто в місті не знає гарного господаря, людину, яка у важкі часи зуміла не лише витягнути завод «Український кристал», але й зробити прибутковим підприємством, яке дає нині роботу понад 120 працівникам?! 

За 7 років керівництва товариства з обмеженою відповідальністю Володимир ЮР’ЄВ провів на підприємстві декілька великих модернізацій. Спочатку ТОВ «Український кристал» займалося виробництвом горілчаних виробів, а згодом – хлібобулочної продукції, заморожуванням і консервацією овочів і фруктів. 

Колектив цінує свого директора за його толерантність, розуміння, ділову хватку та мудрість, незважаючи на його молодий вік. А Володимир Васильович із розумінням ставиться до людей. 

Володимир ЮР’Єв не стоїть осторонь благодійних справ. Постійно підтримує голосківську футбольну команду, допомагає дитячому будинку, дитсадкам і школам. Цього року зробив дуже гарну справу для міста – відновив напівзруйновані сходи Фаренгольца, щоб не лише власним працівникам було зручно діставатися до роботи, але й усім мешканцям і гостям було зручніше ходити ними. Також Володимир Васильович бере участь у відновленні танцмайданчика в Центральному парку. Він хоче, щоб процвітало не тільки його підприємство, але й розвивалося все місто. А як це зробити, він знає і вміє. 

Два місяці тому Володимир ЮР’ЄВ очолив міський осередок партії «УДАР» Віталія КЛИЧКА. Аби приносити користь людям і лобіювати їхні інтереси, його збираються висунути кандидатом у депутати  міської ради.

– Володимире Васильовичу, Ваше підприємство раніше випускало горілчані вироби. Згодом було змінено профіль. Чому?

– Хліб – усьому голова… Я побачив перспективу для себе та мав місцевий ринок збуту. Тоді місто особливо потребувало цього продукту. Донині ми вдосконалювали хлібне виробництво та досягли гарних результатів у якості та асортименті. Тепер працюємо над кондитерськими виробами. 

– Модернізацію власного підприємства збираєтеся проводити?

– Звичайно. Ми на 40 відсотків збільшили потужності, тому є необхідність у нових приміщеннях. Розробляючи стратегію до 2015 року, побачили, що у нас ще на 40 відсотків має зрости попит, отже, – і виробництво, тому є потреба збільшення площі.

– Ви – директор підприємства, на Ваших плечах велике навантаження, а Ви вирішили ще йти в політику. Навіщо це Вам?

– На виробництві все йде, слава Богу, добре, крім того, я не можу стояти осторонь суспільного життя, та ще й тоді, коли можу змінити ситуацію до кращого. Нині я готовий присвятити себе служінню народу. Маю на це енергію, потенціал і знаю, в якому напрямку рухатися вперед. Хочу, щоб місто розвивалося, а для цього необхідно консолідувати людей, об’єднатися, незважаючи на партійні уподобання, аби працювати на благо міста. Для цього має бути ідея, навколо якої повинні стояти справжні патріоти міста. Тому партія «Український демократичний альянс за реформи» (УДАР) – саме та політична сила, яку я обрав для себе. 

– Чому саме Віталій КЛИЧКО?

– Вважаю, що це людина здатна бути батьком не тільки нашої політичної сили, а й усієї нації. Лідер, за плечима якого – тільки здобутки. І, зрештою, він не зупиняється. Більшість із нас, перебуваючи на висотах слави, насолоджувалися би нею, а Віталій КЛИЧКО, маючи авторитет у світі, повертається до України та береться розбирати уламки нашого політикуму.

Давайте відповімо на одне просте запитання: які риси характеру повинні бути притаманні лідеру нації? Це воля, впевненість, працелюбність, вміння контролювати свої емоції та бути мудрим. І скажіть мені, будь ласка, які з цих якостей відсутні у Віталія КЛИЧКА?

Напевно, такі люди, як брати КЛИЧКИ, Андрій ШЕВЧЕНКО, Руслана ЛИЖИЧКО, зробили для нашого суспільства більше, ніж усі політики разом взяті. За їхньою допомогою про вільну Україну почули у всіх, навіть найвіддаленіших куточках землі. А це популяризація, якої ми так потребуємо.

– Володимире Васильовичу, які проблеми міста Вас сьогодні хвилюють?

– Скажу, що не все так погано. Головне – наші люди не втратили віри в краще майбутнє. Я досить часто спілкуюся з активістами нашого міста і розумію, що є кому об’єднатися. Лише хтось повинен кинути клич для того, щоб це зробити. І цей хтось має бути мудрим, виваженим і по-справжньому любити наше місто.

У першу чергу треба визначити наші місцеві пріоритети. А це розвиток туризму, виробництва. І ці сфери не варто розвивати окремо, а навпаки, вони повинні доповнювати одна одну. Чому ми визначаємо одну сферу на шкоду іншій? Я вважаю, що потрібно знайти фахівців у всіх сферах і дати їм можливість реалізуватися. А можливо, виховати і нових, молодих. І саме тому ми сьогодні робимо ставки на молодь, яка додасть суспільству нової сили та енергії, зробить, нарешті, прорив, а також складе конкуренцію старому мисленню. Вважаю, що настав час наповнити владу молодою силою, яка може прийняти естафету влади. Ми працюватимемо під такими гаслами: «Влада, яка працює на тебе, а не ти на неї» та «Ми йдемо в політику, щоб не дати нав’язати нам своїх стереотипів, а змінити життя на краще».

Володимир ЮР’ЄВ народився 2 листопада 1975 р. в с.Голосків. Після закінчення місцевої школи та служби в армії він зайнявся підприємницькою діяльністю. 1997 р. вступив на юридичний факультет КУТЕП. З 2003 р. очолює ТОВ «Український кристал».