Субота, 20 Квітня 2024 р.
26 Вересня 2010

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКРАДИ.

Позачергова сесія міськради, що відбулася 26 вересня, ухвалила три звернення: 

Звернення депутатів Кам’янець-Подільської міської ради до Президента України Януковича В.Ф.

Пане Президенте!

Звертаємось до Вас, як до гаранта Конституції України, з проханням неупереджено розглянути ситуацію, що сталась навколо взяття під варту Кам’янець-Подільського міського голови Нестерука Анатолія Макаровича та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Нечая Миколи Анатолійовича.

Дії правоохоронних органів вважаємо надмірними, що викликає стурбованість, як у стотисячної громади міста, так і у депутатського корпусу.

Сподіваємось, що дії правоохоронних органів не є наступом на права місцевого самоврядування.

Пане Президенте, просимо Вас посприяти зміні запобіжних заходів щодо Кам’янець-Подільського міського голови Нестерука Анатолія Макаровича та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Нечая Миколи Анатолійовича на підписку про невиїзд.

Розраховуємо на об’єктивне та законне вирішення цієї справи.

Звернення депутатів Кам’янець-Подільської міської ради до

Генерального прокурора України Медведька О.І.

Звертаємось до Вас із проханням неупереджено розглянути ситуацію, що сталась навколо взяття під варту Кам’янець-Подільського міського голови Нестерука Анатолія Макаровича та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Нечая Миколи Анатолійовича.

Дії правоохоронних органів вважаємо надмірними, що викликає стурбованість як у стотисячної громади міста, так і у депутатського корпусу.

Просимо змінити запобіжні заходи щодо Кам’янець-Подільського міського голови Нестерука Анатолія Макаровича та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Нечая Миколи Анатолійовича на підписку про невиїзд.

Розраховуємо на об’єктивне та законне  вирішення цієї справи.

Звернення депутатів Кам’янець-Подільської міської ради до громади міста

Шановні кам’янчани!

Міська рада як найвищий представницький орган місцевого самоврядування стурбована ситуацією, що склалася в нашому місті.

Взяття під варту міського голови Анатолія Нестерука та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Миколи Нечая є відчутним ударом по іміджу нашого міста, який спонукав нас звернутись до Президента України та правоохоронних органів з вимогою неупередженого розгляду справи.

Вважаємо, що дії правоохоронних органів щодо взяття під варту посадових осіб міста носили надмірний характер.

Ми будемо усіма законними засобами добиватись звільнення Анатолія Макаровича та Миколи Анатолійовича з-під варти та розраховуємо на вашу, кам’янчани, підтримку та розуміння в цей складний час.

Ситуація в місті перебуває під повним контролем міської ради, виконавчі органи міської ради працюють в робочому режимі.

За дорученням LXІI (позачергової) сесії Кам’янець-Подільської міської ради від 26.09.2010 року, звернення підписані секретарем міськради Валентиною ВОЛОШИНОЮ.