П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

«ФРОНТ ЗМІН» ЗМІНЮЄ НАШ РАЙОН

Активісти районної організації політичної партії «Фронт змін» навіть у гарячу осінню пору, коли в кожного достатньо клопотів у власному господарстві, знаходять можливість продовжувати активну громадську діяльність, реальними справами доводячи, що зміни на краще власноруч можливо робити вже сьогодні – в кожному селі, в кожній родині. 

Так, за ініціативи Анатолія КОРНЄЄВА, знаного в нашому районі аграрника, господаря, фермера та члена партії «Фронт змін», було впорядковано територію біля всім відомого пам’ятника загиблим військовим льотчикам у селі Гаврилівці, а навколо пам’ятника висаджено молодий кленовий парк.

Дружньо допомогти Анатолію Петровичу в такій благородній справі виявили бажання активісти «Фронту змін» з різних куточків нашого району. Зокрема, до справи долучилися Максим ДЮЖЕНКО, Сергій ХУДНЯК, Павло ВАСИЛЕНКО, Грач ДУДУКЧЯН. Також приємно відзначити, що спільною працею підтримала ініціативу «фронтзмінівців» і директор місцевої школи Світлана ПАКИЖ.

Це вже не перша та певен, що не остання громадська ініціатива гавриловчанина Анатолія КОРНЄЄВА, який, крім професійності та працьовитості, відомий рудській територіальній громаді своєю принциповою позицією, розумінням проблем села, активними діями в інтересах людей.

Районна організація партії «Фронт змін» об’єднала вже сьогодні та продовжує об’єднувати енергійних і наполегливих людей, які мають на меті привнести нову якість відповідальності в життя громади нашого району, коли кожен усвідомлюватиме важливість громадських потреб і необхідність їх спільного вирішення. Лише разом, спільною працею та чесною позицією ми зможемо змінити на краще майбутнє Кам’янеччини!

Віктор ХУДНЯК, голова Кам’янець-Подільської районної організації партії «Фронт змін».